Lions International

Sponsoring

Eén van de belangrijkste doelstellingen van de Lenterit 2024 is dat de opbrengst beschikbaar is voor de goede doelen die wij steunen. Dat zijn dit jaar Stichting Jongeren Actief en Kinderzorghuis de Biezenwaard in Uithoorn.


Om deze doelstelling te behalen, zijn wij elk jaar gelukkig gesteund te worden door een groep trouwe sponsoren. Wij willen daarom graag zoveel mogelijk sponsoren kennis laten maken met de Lenterit en het voor hen mogelijk maken om op een gemakkelijke en gezellige manier het goede doel te steunen.


Op deze pagina vindt u een lijst van onze trouwe sponsoren.
Er is op dit moment ruimte voor meer sponsoren. Door het sponsoren van de Lenterit helpt u uzelf en uw bedrijf met het steunen van Stichting Jongeren Actief en Kinderzorghuis de Biezenwaard én heeft u ook nog eens een goed georganiseerde en gezellige Lenterit als bonus. De volledige opbrengst van de Lenterit gaat naar het goede doel.


Wil u ook graag een vermelding als sponsor van de Lenterit? Neem dan contact met ons op via info@lenterit.nl. Er is al een sponsorpakket vanaf € 250,00.